';

Η Εταιρεία

Dijon Catering

Η Dijon Interchef Catering IKE αποτελεί ένα από τα πλέον καταξιωμένα ονόματα στον χώρο της οργάνωσης εκδηλώσεων στην Αθήνα.

Με εμπειρία που ξεπερνά τα 30 έτη σε συνδιασμό με σύγχρονες αντιλήψεις στην οργάνωση και σε θέματα ποιότητας, η Dijon με δημιουργικότητα και αξιοπιστία αναλαμβάνει την διοργάνωση επιτυχημένων κοινωνικών και επαγγελματικών εκδηλώσεων.

Στην Dijon δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο να καλύπτουμε απόλυτα ακόμα και τις πλέον απαιτητικές περιστάσεις προσφέροντας στον πελάτη σιγουριά και υψηλού επιπέδου φιλική εξυπηρέτηση. Οι διαλεχτές πρώτες ύλες από τις οποίες δημιουργούμε πρωτότυπους γευστικούς συνδυασμούς, οι σύγχρονες υποδομές που διαθέτουμε και κυρίως οι άνθρωποι μας αποτελούν την εγγύηση ποιότητας και αισθητικής που προσφέρει η Dijon.

Με φαντασία, μεράκι αλλά και αυστηρότατες προδιαγραφές ποιότητας η Dijon αναλαμβάνει να μετατρέψει την εκδήλωσή σας σε μια αξέχαστη εμπειρία για τους καλεσμένους σας.

Social

ακολουθήστε μας
Image module
0
ΧΡΟΝΙΑ
ΕΜΠΕΙΡΙΑ
0
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
0
ΕΤΗΣΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
0
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Πολιτική ποιότητας

Θεωρούμε ότι σε θέματα ποιότητας δεν υπάρχουν συμβιβασμοί, όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι επώνυμα και προέρχονται από επιλεγμένους προμηθευτές με τους οποίους υπάρχει πολυετής συνεργασία γνωρίζοντας τις αντίστοιχες προδιαγραφές ποιότητας με τις οποίες λειτουργούν.

Το πλήρως εξοπλισμένο σύγχρονο εργαστήριό μας λειτουργεί κάτω από αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής ενώ ιδιαίτερη μέριμνα δίνεται στη σωστή αποθήκευση των πρώτων υλών. Αντίστοιχα η μεταφορά των υλικών στον πελάτη γίνεται με ιδιόκτητα οχήματα της εταιρίας έχοντας έτσι τον απόλυτο έλεγχο από την παρασκευή μέχρι την κατανάλωση των εδεσμάτων.

Επιπλέον θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η πολιτική ποιότητας της Dijon εφαρμόζεται σε όλους τους τομείς της εταιρίας προσφέροντας κατά αυτόν τον τρόπο υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση στους πελάτες μας.

Image module
0
ΑΤΟΜΑ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Οι άνθρωποι

Οι άνθρωποι της Dijon Interchef Catering IKE καθορίζουν την αποτελεσματικότητά μας και τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας.

Αποτελούν ένα από τα πολυτιμότερα κεφάλαιά μας, χάρις στο οποίο προσφέρουμε υπηρεσίες που ξεχωρίζουν.

Το προσωπικό και τα στελέχη της Dijon στο σύνολό τους έχουν πολύχρονη εμπειρία και εξειδικευμένη εκπαίδευση στο αντικείμενό τους.

Οι Chef της Dijon, είναι στη διάθεσή σας για την παρασκευή των πιο εντυπωσιακών και γευστικών εδεσμάτων προσφέροντάς σας πρωτόγνωρες γαστρονομικές εμπειρίες εμπνευσμένες από την Γαλλική και την Ελληνική κουζίνα.

Οι άνθρωποι της Dijon είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας προσφέρουν με τις γνώσεις και την αγάπη τους για τη δουλειά τους ιδέες και λύσεις για το κάλύτερο αποτέλεσμα.